• Teknoloji
  • İnternet
  • Yazılım
  • Web Araçları
  • Wordpress
  • Joomla/Mambo
  • Linux/Pardus
  • Kişisel
  • Kültür
  • Hayatın İçinden
  • Yazar Hakkında
  • Blog Hakkında
  • Kullanım Şartları
  • Reklam
  • Üyelik
  • Hızlı Mesaj
  • Facebook
  • Twitter
  • Messenger
  • Bloglar
  • Eklentiler
  • Temalar
  • Betikler
  • Grafik

Ankara’da ilkini gerçekleştirdiğimiz "Türk Blog Yazarları Buluşması"ni dün gerçekleştirdik. Buluşma Bahçeli Kafe Bistro’da gerçekleşti. İlk olmasına rağmen gayet başarılı olan etkinlikte katılan herkesin zevk aldığını düşnüyorum. 9-10 konu ortaya atıldı ve konuşuldu, zaman yetmedi aslında biz hala konuşmaya devam ettik :) En çok tartışılan konu ise "İçerik Hızrsızlığı" idi.

Buluşma ilk olması sebebiyle olsa gerek ki eğlenceden daha çok toplantı gibi oldu yani beyin fırtınalarının koptuğu bir yer haline geldi, fakat kahkahalarla süslenmişti. Belirli bir program dahiilnde olmaması daha iyi oldu, çünkü öyle olsa idi biraz daha resmi bir hava olacaktı(zaten herkes hafta içi öğrenci okulunda, çalışan ise işinde yeterince resmi). Böyle olması olayı zevkli boyuta götürdü.

Beni sevindiren konu ise yeni arkadaşlar edindim. hemen yanımda oturmaları sebebiyle kendileriyle birebir sohbete girebildiğim Gülşah, Erdem, Reşat, Kaan vardı. Bunların yanında sanal ortamda çokça muhabbetimiz olan HamdiFatih ve Burak ile de görüşebildik.

Buluşmadan sonra başka bir kafeye gidip küçük bir grupla sohbete devam ettik. Anlayın artık ne kadar güzel olduğunu :) ve finalde de can kardeşim Erhan eşliğinde Hamdi, Elvir ve Serhat ile güzel bir akşam yemeği yedik ve sonra ben ayrılmak zorunda kaldığım için arkadaşlarıma veda ettim.

Bİr daha ki buluşmamızı açık alanda geçekleştirmeyi düşündük. Bakalım nasıl olacak. Katılım gösteren tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum!

 

Buluşmadan bahsedilen diğer yazılar: [1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11]…

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 kez oylandı, değer: 5 üzerinden 5, verildi.)
Loading ... Yükleniyor ...

Önceki ve Sonraki Yazılar

Yazının Bilgileri

Yazar:sanalduvar.
Tarih: 13.04.2008 - Saat 09:40
Bu yazı 998 defa okundu.
10 Yorum
Kategori: Hayatın İçinden

Yorum Yap

Yazıyı Paylaş

Bu Yazıyı Sosyal İmleme Siteleri İle Paylaş


10


Yorum Yapılmış!..

 Yapmış olduğunuz yorumlar daha sonraki yazılar için önem arz etmektedir!..
  1. 10
    ertugrul
    17 Nis 08

    Ankarada bulunup, toplantıya katılmak isterdim.. hiç bişey yapmasam bile yaş ortalamsını düşürürdüm. Türk internetinin gelişimine olan katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

  2. 9
    LeoTheMaster
    14 Nis 08

    Merhaba,

    Bende buluşma ile ilgili bir haber yazdım, ve katılanların web sitelerini yazıma linkledim. Umarım beğenirsiniz !

    burada

  3. 8
    Tamkarışık
    14 Nis 08

    napıyım :( daha ilk toplantı kimseyi tanımıyorum

  4. 7
    yakuter
    14 Nis 08

    Kardeşim uzun zamandan sonra seni görebildiğime çok sevindim. Gerçekten güzel bir geceydi. Sanırım herkes benim kadar eğlendi. En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle ;)

  5. 6
    eylos
    14 Nis 08

    Birkaç anlaliz.
    Bir tane kız var, blog yazma olayı biz erkeklerin tekelinde mi? Ayrıca yaş ortalaması 18 -25 arası gibi.

    Sosyal aktivitelerinizin devam etmesini ve başarılarınızın devamını dilerim.

  6. 5
    Burak ÖZDEMİR
    13 Nis 08

    Valla benimde en çok tanışmak istediğim dostlarımdan biriydi veysel. :) Ne iyi etmişim de gelmişim.. Keşke ankarada daha fazla kalabilseydim de daha çok görüşebilseydik..Aynı gün dönmek zorunda kaldım.

    Kısmetse diğer toplantıya inşallah. Bu arada fotoğrafta biz yokuz :( Bizim gitmemizi beklemişler anlaşılan.. :)

  7. 4
    sanalduvar
    13 Nis 08

    Gülşahcım, kaçar gibi kaltın gittin ama! keşke bize takılsaydın!

  8. 3
    sanalduvar
    13 Nis 08

    Ömercim yakında temayı değiştiriyorum. Bu konuda çalışmalarım devam ediyor. AJAX süslü sade bir tema ile daha kaliteli görselliği suhacağım. Şuan itibariyle %60′ı bitti bile :)

  9. 2
    Tamkarışık
    13 Nis 08

    oh oh yemeğe gitöişler. Bende tok geldiydim ne olur ne olmaz diye, sonlara doğru acıktıydım ama sipariş vermeye çekindim:(

    Evet çok güzel bir toplantı oldu. Devamı gelir inşallah

  10. 1
    Ömer Enis
    13 Nis 08

    Hadi önce birşeyler söyle dedi kıramadım :) Şu temayı değiştir bee :) Bu arada toplantıya tüm istanbul ahalisi olarak imrendük :)

Bu Yazıyı Beğendin Mi?

Yazı Takibi Yorum Takibi

Üye Girişi

  • Yükleniyor...


    Yükleniyor...

    Giriş







    Üye Olmak İstiyorum | Şifremi Unuttum

    Üye Kayıdı







    E-postanıza geçici şifreniz gönderildi.
    Giriş yapıp bu şifrenizi değiştirebilirsiniz!

    Giriş | Şifremi Unuttum

    Yeni Şifre İsteme







    Şifreniz yenilenip e-posta adresinize gönderildi!

    Giriş | Üye Olmak İstiyorum