Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "olympus sp-590 uz"

\
lost için yine bir oyuncu haberi geldi. fisher stevens, dizide minkowski isimli, naomi kızımızla bağlantılı bir karakteri canlandıracakmış.

karakter hemen akıllara, lost'un bilim ile ilgili bağlantılarını getirmiş olacak ki, tüm haber kaynaklarında minkowski ismi, ünlü alman matematikçi Hermann Minkowski ismi anılmış. kendisi görelilik kuramı ve 4 boyutlu uzay-zaman evreni üzerine önemli çalışmalar yapmış.

neticede dizinin konusunda bunları arayacak kadar fizik-matematik bilgim yok, zaten lost'dan artık bu tür, isim ve teori benzerliklerini neden ve ne biçimde kullandıklarını açıklamalarını da beklemiyorum. çünkü; bildiğiniz gibi çoğu karakterin isimlerinde bu tür göndermeler mevcut.


Spacer
  • yok
  • 0 yorum var
  • 14 Ekim 2007 14:03

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

22dakika.org podcast

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

pektutulanlar

RSS & Pilli Kutu



Bizi Ekleyin!