Bilgisayar yazılımları konusunda tecrübeli olup, benim gibi donanım konusunda bilgisiz olabilirsiniz
İşte bu durumlarda da yine bir e-kitap yardımımıza koşuyor. 52 sayfadan oluşan ve donanım montajı konusunda birçok bilgi sunan bu e-kitap kesinlikle arşivinizde olmalı bence
Kitabın Adı : Adım Adım Bilgisayar Montajı
Yazarı : -
Yayın : http://ftp.cizgi.com.tr
Yayın Yılı : -
Sayfa Sayısı : 52
Boyut : 830 KB
Dosya şifresi: http://www.dmry.net
Bu yazı 30 Mart 2006, 12:00 tarihinde yazılmış olup bu zamana kadar 17,234 kez görüntülenmiştir
En son ise 3 Temmuz 2007, 14:42 tarihinde güncellenmiştir
Bu yazı 18 adet yorum almıştır ve bunların son 10 adeti görüntülenmektedir. Bu yazıya yapılan tüm yorumları görmek için arşivi görüntüleyiniz. TÜM YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
herşey 4 saniye sürüyo be neyi açamıyosunuz millet
sLm staj dosyasını güsel yapmışsnız eLLerinize sağLık anLaşıLmayacak hiç bişey yok bnce çok tşk ederim ![]()
merhaba kardes
ya kitap yazmissin guzelde indirdim bu montajla ilgili kitabi ama bilgisyar acmiyor cok programla denedim acmak icin ama olmadi..uzantisi net olan dosyalari neyle acmamiz gerek bi bilgi verirseniz sevinirim…benim icin onemli bu konu onun icin:)))) ![]()
çok gözel olmuş ama ben web sayfasında donanıma yer vermek istorum resimlerin bol yazıların az olması nı istiorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? daha doğrusu yardımcı olurmusunuz? şimdiden savolun ![]()
Kitap için çok teşekkürler. yakuter abi demiş donanımda bütün havam bitiyor diye. ben ne programlama nede donanımda iyiyim. ilerde ne olcağım konusundada kararsızım ![]()
bilgisayarın donanımı hakkında neden fazla bilgi yazmıyorsunuz. herkesin aradığı bilgiyi bulamaması
arkadaşlar şifre yukarıda ama veriyorum yınede bakın bu….. http://www.dmry.net
arkadaşlar ındıremıyorum donanımı
YA ARKADAŞLAR BU RAR DOSYASININ ŞİFRESİNİ BULAMADIM BİRAZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
![]()
Yazını çok beğendim. Yeni yazılarının e-posta adresime gelmesini istiyorum :)